Et spændende eventyr ferie i Daytona Beach

For de mennesker, der bor i overfyldte og støj-befængt byer over hele kloden, ville et eventyr ferie være et super. Forestil dig du ikke behøver bekymre dig om noget, men dase i solen og ligge ud i stranden et par dage. Når de får en chance, ville de fleste mennesker vælge for at gå til et sted hvor de kan få fredelige omgivelser. Men der er også dem, der tørster efter den ultimative adrenalinsus som dem, der går til Daytona Beach i Florida.

Betragtes som en af verdens mest berømte strande, Daytona Beach er hjemsted for tusindvis af mennesker, der ser frem til et eventyr tur i deres liv. En meget berømt by i Volusia amtet i Florida, Daytona Beach betragtes som den mest berømte året rundt feriested, og huser nogle af de høje rullende universiteter i landet som Embry-Riddle Aeronautical University, Bethune-Cookman College, Daytona Beach Community College, og Keiser College Daytona Beach Campus.

Daytona er mest kendt for sin fancy motorsports begivenheder, med både Daytona International Speedway og klassisk Daytona Beach Road kurset har hostet flere højt profilerede løb for mere end tallet nu. Daytona, hvis du ønsker det skal hedde nøjagtigt er en sæsonbestemt by, med store grupper af Kuponen faldende ved byen, ligesom ænderne flyver sydpå for vinteren, de kommer til de forskellige motorsports arrangementer, og en af de mest bemærkelsesværdige er Speedweeks i tidligt Februar.

Bortset fra begivenhederne, motorsport, er stedet også besøgt af mange mennesker på grund af sin naturlige charme. Mennesker, der lever inden for området er venlige og gæstfrie som gør at turisterne kommer tilbage sæson efter sæson af hvert år.

Afsted til verdens mest berømte strand

I den seneste foråret breakers ville flok stranden hver eneste dag, men da der er mangel på tjenester, der kan blive tilbudt til tider på grund af overvældende efterspørgsel, nogle vil flokkes til Panama City i stedet.

Stadig, byen og dens strande fortsætter med at tiltrække over 8.000.000 turister hvert år for ikke for at nævne virksomheder hidtil Daytona Beach er også hjemsted for nogle hoteller, moteller, ejerlejligheder og huse, der linje op langs stranden. Konkurrencen har tilladt en bred vifte af prisklasse, det meste af året hoteller og moteller er typisk fuldt booket bortset fra under særlige arrangementer, hvor de gør plads til flere gæster.

Daytona Beach er også kendt for sin høje sikkerhedsforanstaltninger omkring dens vigtigste hotelplaceringer, nogle er bevæbnet med flere kameraer til at filme hotellet og stranden. Daytona Beach er en af de få steder i verden hvor en familie bil kan bruges på en ocean beach. De fleste andre drivende strande kræver 40-hjulstræk eller andre specielle udstyr.

Men hvad der virkelig gør Daytona Beach en ultimative eventyr destination bortset fra “Speedweeks” – hvor Daytona 500 NASCAR race og Rolex 24 sports car racer, og andre finder sted — er “Pepsi 400 NASCAR” race på eller omkring 4 juli som traditionelt kaldet “Kanonslag 400,” Daytona Beach “cykel uge Daytona 200” motorcykel race i marts, “Biketoberfest” i oktober.

“Tyrkiet Run” bil show og begivenheder i løbet af Thanksgiving weekend, som også er traditionelt kaldes “Tyrkiet stang Kør,” “Sort College Reunion” eller BCR og “Spring Break” som et tilflugtssted for så mange universitetsstuderende derude.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *