Sikkerhed: Hardware fordel

En forholdsvis høj procentdel af computerbrugere er nu uddannet nok til at vide, de skal have sikkerhedsprodukter for at beskytte deres computere.

I tilfælde af Corporate brugere sørger IT-medarbejderne for deres gateway er stablet med de nyeste og bedste sikkerhed apparater beskytte parameteren.

For Home Users Sørg brugerne selv for at installere sikkerhedssoftware, typisk en kombination af personlig firewall, antivirus og antispam. Eller en enkelt strømlinet Internet Security Suite.

I begge tilfælde er løsningen simpelthen ikke godt nok!

Vi vil starte med at forklare, hvorfor sikkerhed programmel løb oven på den computer, det har til formål at beskytte vil altid være ringere end en ekstern hardwareløsning.

Følgende punkter er velkendt for IT-fagfolk, som de ville naturligvis aldrig stole på software installeret på brugernes computere alene, og vil altid fokus på de hardware-baseret sikkerhed apparater beskytte organisationens afskærmede.

Fordelene ved eksterne hardware-baseret sikkerhed apparater er:

Immunitet fra de iboende svagheder i den underliggende OS-hvis for eksempel, en organisation der kører MS Windows på alle computere, sikkerhed programmet installeret o computeren vil stadig lider af den samme underliggende sårbarheder og bagdøre at Windows har i sagens natur. Når du er beskyttet af et eksternt apparat, der har sin egen proprietære OS (eller en smag deraf), sikkerhedsmekanismen ikke lider under disse sårbarheder.

Mobil kode er ikke køre – indhold fra internettet ikke udføres på disse apparater, det bare går eller ikke går til netværket. Det gør det vanskeligere at angribe som mobile koden leveres af hackere ikke kan køre på apparaterne.

Kan ikke være afinstalleret sikkerhed angreb ofte starter ved at målrette sikkerhedssoftware, mens du prøver at afinstallere det eller stoppe sin aktivitet. Software-baseret sikkerhedsløsninger, som enhver softwareprogram omfatter en afinstallationsfunktion, der kan målrettes. Derimod kan ikke hardware-baseret sikkerhed apparater fjernes, da de er hårdt kodet i hardwaren.

Ikke-skrivbar hukommelse – Hardware-baserede løsninger administrere hukommelsen i en begrænset og kontrolleret måde. Sikkerhed apparater kan forbyde adgang til sin hukommelse, at yde større beskyttelse mod angreb på sikkerhedsmekanismen.

Kontrolleres af personale, IT-er sikkerhed apparater kontrolleret af det, der konstant vedligeholder de højeste sikkerhedspolitikker og opdateringer.

Performance – sikkerhed apparater er optimeret til maksimal sikkerhed og fungere uafhængigt fra computere i netværket, ikke forringe ydeevnen af desktops eller forbruger deres ressourcer.

Forhindre eventuelle softwarekonflikter sikkerhed ansøgning du installere på din computer vil opholde sig på den samme computer med et ukendt antal andre ukendt software alle bruger den samme CPU, hukommelse, OS og andre ressourcer. Dette resulterer ofte i forskellige konflikter, “friendly fire” mellem 2 eller flere uafhængige sikkerhed overførelse installeret på den samme computer osv. Når du bruger en dedikeret hardware sikkerhed apparatet, kører intet med undtagelse af den påtænkte anvendelse, det var lavet for.

Disse er alle bare de generelle konceptuelle problemer om at beskytte en computer med eksklusive afhængigheden af en installeret programmel sikkerhed ansøgning.

Der er meget mere at sige om problemer med disse typer af løsninger. Manglen oversættelse af netværksadresser (som du ville få i en dedikeret ekstern hardware-baseret sikkerhed apparat), mangel på fysisk netværk adskillelse (DMZ), det faktum, at selv enkle ARP forgiftning angreb kan stoppes ved dem og meget, meget mere.

Nu, hvor vi har klart påvist, at bruger programmel-baseret sikkerhed applikationer ikke er den bedste sikkerhedsløsning hvad er der galt med den sikkerhed, som erhvervsbrugere få? IT-medarbejderne sørger for deres gateway er stablet med de nyeste og bedste sikkerhed apparater beskytte parameteren.

Vi har vist, at det ville være den bedste vej at gå-så hvor er problemet?

Svaret er simpelt mobilitet.

Flere og flere af de corporate brugere faktisk har laptops og ingen desktop computere. Flere og flere brugere bliver mobile, arbejder fjernt fra uden for organisationen, der arbejder enten fra hjemmet, eller er bare på vej rejser som en del af deres forretning opgaver.

Minut brugeren pakker op sin laptop og efterlader den beskyttede (af en række dedikerede hardware sikkerhed apparater) organisatoriske perimeter-alle beløb af penge og professionel indsats, der gik ind i bygningen op corporate gateway, alle, der bliver meningsløst!

Brugeren har forladt corporate beskyttelse bag, og overlades det væsentlige “nøgne” kun med sikkerhed softwareløsning til hans beskyttelse. Og vi har allerede etableret frem er det ikke nok.

Så hvad er den perfekte løsning?

Den perfekte løsning, der løser alle de spørgsmål, der er præsenteret ovenfor er simpelthen at bruge en personlig sikkerhed apparat-et begreb opfundet af Yoggie Security Systems.

Yoggie har opfundet udtrykket og hovedsagelig skabt en helt ny kategori af sikkerhedsprodukter. Først af sin art i verden er den Yoggie Gatekeeper, som er en kraftfuld og robust hardware-baseret sikkerhed apparatet, der forbinder til den bærbare computer og eksternt scanner og beskytter alle trafik med en serie af 13 forskellige sikkerhedsprogrammer.

Yoggie Gatekeeper er lille og mobil, passer komfortabelt i hånden og kan blot være knyttet til en USB-port på din bærbare computer, som giver både strøm og tilslutning.

På denne måde den magtfulde corporate-niveau sikkerhed kan være igen indsat selv som brugeren er fra den beskyttede corporate perimeter, tillader laptop bruger maksimal ydeevne og produktivitet (ved aflastning det og bruge ekstern sikkerhed applikationer, i stedet af laptop-installeret dem), gav dem det højeste niveau af sikkerhed, og giver mulighed for IT-afdelingen betyder at overvåge og håndhæve sikkerhedspolitikker over remote og rejser laptops uden at være påtrængende til deres brugere!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *