Investeringer i alternativ energiforskning og udvikling

Den amerikanske regering skal fortsætte med at støtte udvidelsen af rollen som alternativ energiforskning og udvikling og dens gennemførelse af virksomheder og husejere. Selv om denne forfatter mener i regeringstid af det frie marked, og at “regeringen er bedst som regulerer mindst”, vores nuværende system har virksomheder og folk forventer føderale opbakning fra store initiativ med direkte investeringer, i form af skattelettelser, rabat incitamenter, og endda direkte Centralbank investeringer i alternative energisektoren.

USA og borgerskabet skal investere tid og energi, som de kan afse til konverteringen fra et fossilt brændstof brændende samfund til en, der er grønne af flere forskellige årsager. Den grønne økonomi vil ikke skade miljøet eller kvaliteten af vores luft som afbrænding af fossile brændstoffer gør. Vi kan blive energi uafhængig nation, at vi skal være ved at skære væk vores behov for at importere olie, især olie, der er produceret af antiamerikanske lande som Iran. I sidste ende, vedvarende energi og ekstremt effektive energier som atomenergi er langt billigere end de løbende minedrift og boring for fossile brændstoffer. Hvis vi ikke investerer i vores fremtid nu, venter katastrofe os. Vi er nødt til at forbruge mere energi end nogensinde i vor historie som sejler vi ind i det enogtyvende århundrede og videre — vores afhængighed af udlændinge for at opfylde disse behov for energi kun efterlader os åbent at sabotere mens afdrypning vores kasser for at udfylde andre nationer.

Det kan hævdes, at føderale, statslige og lokale regeringer bør arbejde sammen i spørgsmålet om alternativ energiforskning og udvikling og gennemføre obligatoriske programmer til nye hjem byggeri og alle hjem remodeling, der fastsætter installationen af alternativ energi strømkilder — til sidst over en vis periode i år omdanne i 100% installation af alternative energikilder for ethvert nyt hjem eller corporate bygning — samt støtte et lignende program til at have alle nye køretøjer, der fremstilles i nationen være hybridbiler eller brint brændselscelle drevet køretøjer inden 2020. Alle niveauer af regeringen kan også pålægge obligatoriske overholdelse love om byggeri og forsyningsselskaber. Forsyningsvirksomheder i alle 50 stater bør være forpligtet til at investere i alternativ energiforskning og udvikling og samtidig også er forpligtet til at tilbagekøbe til fair priser, overskydende energi produceret af boligejere gennem deres brug af alternativ energi strømkilder. Stærke økonomiske incitamenter skal være på plads for nye virksomheder at investere i udvikling af vedvarende energi. Dette vil ikke kun gøre det amerikanske energy uafhængige på den hurtigste mulige pris, men det vil stimulere økonomiske vækst og skabe titusindvis af nye, gode betalende job for mennesker.

Alternative energiproduktion i form af sol, vind, vandkraft, biobrændsel, jordvarme og atomare; alternativ energi lagringssystemer som mere effektive batterier og brændselsceller; og alternative energi-fremme infrastrukturer med overlegen energieffektivitet alle skal bringes i en overkommelig prisklasse gennem udvikling. Offentlige investeringer i disse sager vil helt sikkert hjælpe os langs.