At vælge de bedste træbearbejdning Save

Du skal i sidste ende mere end én saw i din træbearbejdning shop. Tabellen save og gering sav er ofte de første køb foretaget af begynder Træsektoren. At vide hvad man skal kigge efter i en kvalitet så er den bedste måde at sikre, at du får værktøjer, der vil tjene dine behov som du vokse i erfaring. Træbearbejdning shows og butikker, der sælger rabat træbearbejdning tools er en stor kilde til information og inspiration.

At vælge træbearbejdning Save

Tabellen save er et vigtigt stykke udstyr og ofte første elværktøjet købt for en workshop. Save kommer i enten 120 eller 240 spænding. Hvis saven er 120, vil det køre på normal husstand aktuelle. Hvis det er 240, vil du har brug for en dedikeret kredsløb. En elektriker kan køre en dedikeret linje for værktøjet. For de fleste hjem workshops er 120 masser af power. Fagfolk generelt bruge 240, som står op bedre til regelmæssig brug.

Ting at overveje:

o magt af motoren

o retning af tilt, venstre eller højre

o støvopsamling, disse Save har tendens til at skabe en masse støv, som er rodet at rengøre og kan være en sundhedsrisiko

o nøjagtigheden af hegnet; Kig efter et hegn, der er justerbar og let at bruge.

Gering sav til træbearbejdning

Gering sav er et vigtigt stykke udstyr, når du arbejder med træ. De skæres vinkler, hurtigt og præcist. Valg kan være skræmmende, da der er bogstaveligt talt hundredvis på markedet. Have læst anmeldelser er en god kilde til information når indsnævre dit valg.

Gering sav er fantastisk til store arbejdspladser, som erstatter trim i hele huset eller møbelkunst projekter. En stram miter gør en stor forskel i den generelle udseende. Gering sav kan enten bruges på et stativ eller jorden. Et stativ er bedst, når du har en masse træ at skære.

Træbearbejdning billigt spærtræ Jigs

Træbearbejdning jigs er en væsentlig del af en række forskellige projekter. De spare tid og øge nøjagtigheden. Det er meget hurtigere at bruge jigs, når du skal oprette flere stykker. Alle stykker kommer ud identisk med en jig. Resultaterne er mere konsekvent og professionelt. Jigs () du har brug for afhænger af de projekter, du opretter, og resultaterne du håber at opnå.

Du kan købe jigs i enhver butik, der sælger træ arbejder forsyninger. De kan også findes billigt på internettet. For at spare endnu flere penge, kan du overveje at gøre dine egne jigs. Ved hjælp af skrot stykker krydsfiner er en billig måde at lave jigs. Da de typisk bruges kun én gang, du ikke ønsker at bruge dyrt træ til at gøre dem.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *